3 REDEN WAAROM UW LOKALE ONDERNEMING 
ONLINE MARKETING NODIG HEEFT

Laten we eerlijk zijn, het is anno 2017 noodzakelijk dat uw lokale onderneming ook online vindbaar is. Volgens een recent onderzoek van Google blijkt dat 90% van de consumenten het internet gebruikt alvorens een aankoopplaats vindt. Men noemt dit online pre-shopping, en het is van uiterst belang dat uw bedrijf in deze fase al onder de aandacht komt.

  • SEO zorgt voor vindbaarheid in de Google zoekresultaten. Uw tandartspraktijk bovenaan de pagina.
  • Facebook-gebruikers spenderen 50 minuten iedere dag op het platform. Eenvoudig in contact met uw doelgroep!
  • 57% van de internetgebruikers surft het web via hun mobiel. Een mobiel-vriendelijke website leidt tot meer tevreden klant voor uw bedrijf.

VINDBAAR

VEILIG

SNEL

WAAROM LOKALE ONDERNEMERS?

Wij snappen als geen ander hoe belangrijk lokale ondernemers zijn voor Nederland. Het MKB wordt ook wel de motor van ons land genoemd.

Toch hebben veel lokale ondernemers het de laatste jaren zwaar te verduren gehad. Door de financiële crisis en de opkomst van online shopping, hebben veel lokale bedrijven hun deuren kunnen sluiten.

Dit vinden wij erg jammer, want het internet biedt juist voor lokale ondernemers en het MKB enorme groeimogelijkheden. Met de juiste strategie kan iedere lokale ondernemer het internet en social media tot hun voordeel benutten.

Nu de economie aantrekt en de consument weer iets te besteden heeft, is de tijd aangebroken dat u online marketing inzet voor uw onderneming. Wordt een online autoriteit binnen uw regio en u zult zien dat nieuwe klanten snel zullen volgen.

Heeft u nog weinig ervaring met online marketing? Ons team is gespecialiseerd in het helpen van lokale ondernemers  met hun online marketingstrategie. Bij ons wordt kennis uit de praktijk gecombineerd met online marketing. Ons doel? Een succesvolle online marketingstrategie waar u mee vooruit kunt.

SINDS ONZE START

Ons team heeft al tal van lokale ondernemers geholpen met hun online zichtbaarheid. Maar ook wij leren nog iedere dag, zodat wij u het beste resultaat kunnen bieden.

39 Succesvolle online marketingstrategieën
16 Prachtige websites
72 K Nieuwe bezoekers
88 Social media campagnes
26 Super tevreden ondernemers

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN…

GEWELDIGE ONLINE MARKETING SERVICE

SimSEO biedt een geweldige service, eerlijk waar. Zeer professioneel en super behulpzaam. Ze zijn niet de goedkoopste, maar we hebben nog iedere geïnvesteerde euro meerdere malen terugverdiend. We zijn daarom nog iedere maand gestegen met onze marketingbudgetten.

Laurence van Soest

FACEBOOK OP DE AUTOMATISCHE PILOOT

Nieuwe klanten via Facebook? Onze schoonheidssalon wist niet dat het bestond. Als leek op het gebied van Facebook, heeft SimSEO de volledige verantwoordelijkheid genomen voor onze Facebook-pagina en advertenties. Dit blijkt super te werken, de likes stromen binnen en ook de afspraken zijn enorm toegenomen.

Suzanne Kraal  

TOP 3 IN GOOGLE BINNEN 3 MAANDEN

Wij hadden dit op voorhand nooit verwacht... Onze tandartspraktijk heeft SimSEO ingeschakeld ter bevordering van de vindbaarheid van onze website. Binnen 3 maanden stond onze website voor 7 zoekwoorden in de top 3 van onze regio. Bezoekers naar de website is met 220% gestegen en dit valt te merken in het aantal online afspraken.

Wim de Boer

NEEMT CONTACT MET ONS OP!

Heeft u vragen over online marketing voor uw bedrijf? Stel ze dan direct! Ons team in enkele uren op al uw vragen.